szeretőmről és társamról

2008.12.28. 17:39

SZERETŐMRŐL ÉS TÁRSAMRÓL

 

Mielőtt leírom ezt, befejezek egy levelet - Neki. Legjobb tudásom szerint leírok mindent. Talán többet, igazabbat, mint most, itt.

Nem mintha itt nem mondhatnám el. Hanem mert Ő az egyetlen, aki számára teljességemben, széthulló lényemben látható akarok lenni. Több erőm nincs.

Őt társamul szeretném. Nem a testét csak, öttől hétig, hetente egyszer, ha éppen sietősen összebújhatunk.

Persze nem zavar az összebújás és a titkolózás sem. És az sem, hogy a teste is fontos, nagyon, és még az sem, hogy ebben a világban alig láthatom.

De abban a másikban, a lélek világában, éjjel-nappal éreznem kell. Velem kell legyen. És ehhez tudnia kell mindent. Éreznie kell. Akarnia kell.

Nem hiszem, hogy csak a testem vonzaná. Nem olyan különös. Ezerszer jobb nők vannak ágyban és ágyon kívül.

De hogy engem akar-e, szeret-e, ezt tudnom kell.

És, hihetetlen, de igaz, nem akarom elszakítani Tőlük. És mégis. Hogy rejtőznie kell, hogy nem szól, mert retteg, mi történne, ha..., hát..., nem jó.

Ahhoz, hogy ezzel együtt tudjak élni, hihetetlen erővel kell szeretnie. Engem. Nem a rólam szőtt képeket. Nem a látszatot, amely oly sokféle és oly könnyen megtéveszt. És főleg nem azt a rész szerint valót, aki itt vagyok. Vajon lehetséges ez?

Játékról beszélnek mindenütt. Életjátszmáról, társasjátékról, színjátékról, vadászatról, kártyajátékról. És persze, a játék szép. De ez nem az.

Nincsenek lapjaim. Nincs mit kiteregetnem, mert nem rejtek semmit. Nincs semmim. Én vagyok. Vagy kellek, vagy nem. És nincs semmilyen racionális magyarázat arra, ha mégis igen.

Épp ellenkezőleg. Ez maga az ésszerűtlen.

Nem tudom, hogy dönt.

Hiszen választhatja a könnyebb utat, hogy rész szerint szeret. És mégsem hiszem, hogy így lesz.

De csak pár óra, perc, pillanat, és már nem tudom, mit jelent majd a csend.

És visszajövök majd újra. De már nem én. Csak Kirké.

 

Szerző: hanah

Szólj hozzá!

Címkék: kirké

A bejegyzés trackback címe:

https://szexespolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr40845483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása