HASZNÁLATI UTASÍTÁS TÖBB-KEVESEBB KÉPZELETTEL MEGÁLDOTT NŐKHŐZ


Még nem ismerjük egymást, és ha így folytatod, örökre elválnak útjaink.

Ne tedd. Se velem, se mással.

Tudom, magányos vagy, de kérlek, ne küldj se forwardolt üzenetet, se weblinket, se youtube oldalakat. Annyira személytelen. És annyira középszerű. Tudod, ha az üzenet címe "fw", már el sem olvasom. Törlés. Ez az egyetlen, amit teszek, hiszen eredetileg sem nekem szólt.

De tegyük fel, nem követed el a "közhelyek" című hibát, és beszélgetünk. Most jön a neheze. Szeretnél megismerni, találkozni velem.

Felejtsd el a megjátszom-magam-macsót. Hogy két sor, laza és felszínes, meg hogy mi van, meg hogy nem mennénk-e el a Margit-szigetre. Nem. Mit kezdjek veled, aki már most többet hallgat, mint dadog?

A szavak rendkívül fontosak. Lehet írott, közvetve vagy közvetlenül, nekem és rólam, miközben bármiről, lehet élő, akkor azért még sem illő, hogy rólam beszélj, de mindenképpen lenniük kell, ez mindennek a nyitja.

Azt mondod, veszélyes? Igen, igazad van. Láttam már imposztort, aki úgy mesélt, mint egy kisisten, és közben minden meséjének egyetlen szereplője volt - ő maga.

És mégis. Ne zárjuk ki, hogy akadnak mágusok. A szó ugyanis mágia, a legfélelmetesebb és leghatalmasabb. Talán éppen az a szikra, amit Prométheusz az olümposziaktól ellopott. Amely a puszta kép és hanghalmazt varázslattal tölti meg.

Hát ennyit arról, ha meg akarsz hódítani.

És aztán jöhet a többi, de az már képzelet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szexespolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr14795880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása