a blogszipoly

2009.01.06. 18:47

A BLOGSZIPOLY

 

A nő, nem is tudom, miért nő, de érzem, tudom, hogy nő, aki blogról blogra száll, és irkál fűnek és fának, lopkod innen és onnan, míg végül rátalál a megfelelő áldozatra, és akkor kiszívja a vérét, a leheletét, és, miután jól megkínozta, lemészárolja, mint a barmot.

Nap nap után ír neki. Látszólag maga a megtestesült ártatlanság, a jóhiszemű naivitás, a keresztényi odaadás, mert hagyjuk végre a plátói szeretet, annak ugyanis  igencsak sok köze van a szexualitáshoz, még ha olykor homoszexuális adalék kíséri is Érosz útjait.

Valójában olyan, mint Zsuzsa, az imádkozó sáska. Aki lelkigyakorlat címén hálát adott az Úrnak, hogy sikerült elcsábítania a kedvesemet, hogy a mennykő esne belé, ha nem is az ágyába, de tőlem mindenesetre távol, és még ahhoz is volt képe, hogy felhívja magához. Ó idők! Ó erkölcsök! És még én vagyok céda! Na, szép világ, mondhatom!

Egyszóval itt van ez a nő, legalább húsz férfival levelezik, eleinte minden harmadik bejegyzését kommentálja mindegyiknek, majd, jé, milyen meglepő, kiszemel egyet az áldozatok közül, és már a házi email címére ír, és holnapután randevúzni akar. És mert akad belőlük nem kevés, huszonöt most is itt ólálkodik körülötted, szegény férfiak előbb-utóbb horogra kerülnek.

De mi van, ha a férfi szerelmes lesz?

A huszonötből huszonnégy hoppon maradt menyecske üldözőbe veszi a menekülőt. És ne tudd meg, milyenek vagyunk mi, nők, ha valaki kosarat ad nekünk. Bevetünk mindent. Szánalmat keltő könnyeket, dühös kifakadást, becsmérlést és önbecsmérlést, de csak egy dolog mentheti meg a sietve távozót - ha közben más tűnik fel a láthatáron. Valaki, aki az elúszott vacsoránál is édesebb.

Mert egyébként nincs kegyelem. A blogszipoly nem adja fel. Jön, nyomul és támad. És mindeközben marad a megtestesült erkölcsiség.

A felebaráti szeretet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szexespolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr34861958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása