MÉG EGYSZER A KIREKESZTÉSRŐL


Ez igen! Ez már derék dolog! Egy teljes oldalt letiltanak! Nem álom, nem képzelődés, VALÓSÁG!!! MÉG HOGY NEM KIREKESZTÉS?!

És ennyi. Nem tehetsz semmit. Fanyalogva nézed a meghagyott ócska és igénytelen pöcsverőket, mert azok maradtak, az mehet, az nem zavar senkit, miközben az, hogy megszűnik egy oldal, ahol még olvasni lehetett Henochról, Tamás evangélimáról, Jung daimónjáról, a szabadkőművesekről vagy éppen a fekete és fehér mágia titkairól, az nem zavar, úgy látszik, senkit, csak engem.

Ja, hogy szélsőjobb cikkek is megjelentek az oldalon? Átvett írások az amúgy ma is élő és viruló gárda-barát kuruc lapról? És, micsoda különleges szeszélye a véletlennek, épp a legprimitívebb, legnyilvánvalóbban önlejárató cikkek?

Hát senkinek nem tűnt fel, hogy ezek az átvett írások többet ártottak az anyaoldalnak és a valódi szerzőknek, akiket a hírhedt oldalakra már nem kíváncsi olvasó meg sem néz, mint az "eredeti alkotások"? Senkinek nem tűnt fel, még a kommentekre tett észrevételekből sem, hogy amit Yuz Asafnak tulajdonítanak, az merő képzelgés? Hogy ez az egész egy óriási átverés volt? Uraim, hát nem hallottak Szókratészról? Nem hallották még az irónia, adott esetben a gyilkos irónia fogalmát?

Yuz Asaf a maga zseniális ötletével több filoszemitát produkált ebben az országban egyetlen év alatt, mint ez az egész ország Béla király uralkodása óta együttvéve! És erre mit tesz a korlátolt barom? Betiltja!

Hogy a cenzorokról miként vélekedem, már elmondtam más alkalommal. De ez a mostani eset megdöbbent.

Csak gratulálni tudok, Uraim! Csak így tovább! Válogatás nélkül! A kígyó helyett tapossák csak el a festett démonokat, és vele együtt bátran gyilkolják meg azt is, ami érték, ami valódi kincs! Csak aztán meg ne feledkezzenek rólunk, zsidókról, meg arról a nagy fene erkölcsiségükről akkor sem, amikor valóban szükségünk lesz az emberi szóra!

Nem üdvözölve Önöket és nem köszönve prókátori közreműködésüket:
Eliyah Azar
 

A bejegyzés trackback címe:

https://szexespolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr68795364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása