lót hitvese

2009.01.06. 19:54

LÓT HITVESE


Tudom, most jön a sértődés. Meg hogy milyen alapon tételezem fel ezt a sok szörnyűséget sorstársaimról. Hát megmondom. Mert a második kapcsolatomat vágják tönkre. A drágák.

És igaz, a másik is kell hozzá, aki éjjel-nappal a chaten lóg, vagy éppen az emailes ládáját rakosgatja, és megértem én, a függőség, hiszen még az írás is az, de a francba, hölgyeim!

Nem veszik észre, hogy saját esélyeinket romboljuk, amikor olcsó hirdetésként használjuk a blogokhoz fűzött kommenteket?

Egyébként nem érdekel. Akit el lehet csábítani, azt vigyék! Csak sajnálom. A nőket is, meg a férfiakat is. Akik nem veszik észre, hogy a szerelem pillanata, ha eljön, nem szabad visszafordulni. Mert úgy járunk, mint Lót hitvese, aki soha nem látta meg az Ígéret Földjét.

Kőtekintetünk, örökre, a lángokban álló városra tapad.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szexespolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr98862066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása